Naslovna Dogadjaj Sremska Mitrovica: PREBILI IH ZBOG PROLIVENOG PIĆA!

Sremska Mitrovica: PREBILI IH ZBOG PROLIVENOG PIĆA!

PODELI

Nakon prebijanja trojice mladića 8. marta u diskoteci u Sremskoj Mitrovici, policija je uhapsila šest osoba, a protiv još njih osam su podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Stara Pazova: NEDOZVOLJEN PROMET AKCIZNIH PROIZVODA

Dvojica povređenih momaka starosti između 18 i 20 godina puštena su na kućno lečenje, dok trećeg mladića očekuje operacija jagodične kosti u Kliničkom centru Vojvodine, nezvanično saznaju mediji.

Incident je naišao na veliku osudu građana, jer se na snimku iz kluba jasno vidi kako obezbeđenje mirno posmatra iživljavanje nad trojicom momaka.

UHAPŠEN DILER IZ INĐIJE!

– Napad niko nije mogao da predvidi, a sve je počelo sasvim slučajno. Jednom od trojice mladića u separeu gornjeg dela diskoteke prevrnula se napunjena čaša i piće se slilo na sto ispod – saznajemo od izvora bliskog istrazi. – To je razljutilo grupu momaka koja je bila ispod njih. Odmah su nasrnuli na trojicu mladića.

Očevici ovog nemilog događaja bili su u šoku što obezbeđenje nije reagovalo dok se jedan od momaka držao za glavu i trpeo je iživljavanje. Na snimcima se jasno vidi da obezbeđenje samo povremeno “uskače” da malo obuzda pomahnitale napadače. Međutim, ovoj drami nije bio kraj ni kada ih je obezbeđenje diskoteke konačno sve izbacilo napolje, već su nasilnici nastavili da ih tuku. I to, kako su svedoci opisali, tako što su ih ciglama udarali u glave.

– Moje dete počelo je da beži, ali su ga sustigli i na svirep način počeli da ga udaraju, dok nije pao u nesvest. Glava mu je sva otečena, oči zatvorene od hematoma – priča majka jednog od povređenih mladića koja ne želi da joj spominjemo ime, i ne može da sakrije zgroženost zbog ovog događaja.

Drugi povređeni mladić koji je bio dva dana hospitalizovan u Opštoj bolnici pušten je na kućno lečenje, dok je treći zadobio najteže povrede na licu.

Mural i spomen-ploča za Veljka Vasiljevića

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here