Naslovna Dogadjaj Sremska Mitrovica: Promene na visokim funkcijama! Moguć i novi gradonačelnik?

Sremska Mitrovica: Promene na visokim funkcijama! Moguć i novi gradonačelnik?

PODELI

U toku jučerašnjeg dana, poslanik u Skupštini AP Vojvodine Dmitar Stanišić održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o predstojećim aktivnostima u Skupštini Grada.

ŠTRAJK u Mitrosremu zbog neislpaćenih zarada!

Na jučerašnjoj konferenciji, Odbornik u Skupštini grada Sremska Mitrovica Zoran Puhalić je i zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci. Ovaj odbornik je jedan od stubova dosadašnjeg opozicionog delovanja, delovao je nezavisno. Izabran je kao odbornik na zajednočkoj listi DSS i Narodnog pokreta Dinara – Drina – Dunav kao i Pokret očuvanja srpske tradicije. U DDD pokretu zauzima poziciju predsednika orkužnog odbora za Srem.

U izjavi za medije, Puhalić naglašava „Ja sam patriota, i volim svoj grad, naprednjaci su uradili mnogo, pogledajte oko nas. Naravno da u ova teška vremena želim da dam doprinos, kao i da dam podršku predsedniku Vučiću. Njegov put i moj put su uvek bili isti.“

Rumljani uhapšeni zbog pljačke prodavniceK

– Ulazimo u jednu izbornu godinu i za manje od 365 dana nas očekuju lokalni izbori u Sremskoj Mitrovici u redovnom roku, naravno. Ono što je naša poruka svim ljudima iz Srpske napredne stranke to je da sa pojačanom pažnjom posmatramo njihov rad i aktivnosti kako na terenu, tako i sve ono što rade na svojim funkcijama koje obavljaju. Mi imamo veliki broj ljudi koji predstavljaju Srpsku naprednu stranku kako po mesnim odborima, tako i veliki broj poslanika, određenih direktora i ne želimo da pojedinci koji se kriju iza članske karte naše stranke to čine i dalje i ovim putem želim da im poručim da će gradski odbor to da sankcioniše. Dakle, onaj naš član koji dobro radi to će nastaviti i u narednom periodu, a o onima koji ne zadovoljava naše kriterijume ćemo raspravljati i doneti rešenja. – rekao je Stanišić, piše sajt Ozon.rs

Za putnu infrastrukturu Sremskog okruga dodatne 1,3 milijarde

Nedavno se pojavila informacija da će doći do promena u samom vrhu lokalne samouprave. A to znači da dolazi do imenovanja novog gradonačelnika, te da će Vladimira Sanadera na toj funkciji zameniti Aleksandar Alimpić, koji nije želeo posebno da komentariše ovu odluku.

– U narednom periodu preispitaćemo rad svih naših funkcionera od vrha, pa na niže. Konkretno Gradski odbor u ovom momentu nije raspravljao o kadrovskim promenama i informacija o imenovanju novog gradonačelnika nije mogla poteći od strane gradskog odbora. – izjavio je Stanišić.

SRBIJA BRANI PREDSEDNIKA? Opštinski odbori SNS osudili fašizam Đilasa, Jeremića i Obradovića

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović rekao je za medije da je Aleksandar Alimpić jako dobar kandidat za pomenutu funkciju i Mitrovčani ne treba da se začude ukoliko on zaista stane na čelo grada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here