Naslovna Dogadjaj Sremska Mitrovica: Rekordna posećenost klizališta

Sremska Mitrovica: Rekordna posećenost klizališta

PODELI
Foto: rtv

SREMSKA MITROVICA – Mitrovačko klizalište otvoreno je pre nešto manje od mesec dana, a najmlađi Mitrovčani ovde rado provode zimski raspust pa je tako skoro u svim terminima primetan veliki broj dece klizača. Grad Sremska Mitrovica i ove godine ispunio je želju mališanima postavkom klizališta a novina je krak koji prolazi kroz deo parka te je time uživanje u klizanju veće.

Najmlađi Mitrovčani i ovaj dan raspusta iskoristili su da ga provedu na klizalištu u centru Sremske Mitrovice. Neki nesigurnim hodom jer tek uče a drugi pak samouvereno, zakoračili su na led. Mitrovačko klizalište otvoreno pre nešto manje od mesec dana i danas je bilo puno dece.

Nepromenjena cena karte već nekoliko sezona za redom kao i novine, uticale su na rekordnu posećenost ove godine a sam projekat vredi 2 miliona i 400 hiljada dinara kažu nadležni.

Klizalište je otvoreno svakog dana od 10 časova do ponoći u nekoliko jednoipočasovnih termina a biće postavljeno na gradskom trgu do sredine februara ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here