Naslovna Srem Sremska Mitrovica Sremska Mitrovica uskoro opasana sa tri autoputa

Sremska Mitrovica uskoro opasana sa tri autoputa

PODELI
Tanjug (Dušan Aničić)

Sremska Mitrovica i do sada bila je povoljna destinacija za investitore, a da će nastaviti u tom smeru da se razvija, uz pomoć države koja će omogućiti još kvalitetnije stvaranje poslovne klime svedoči i najava ministra u Vladi Srbije, Branislava Nedimovića, da će do 2021. godine grad biti opasan sa tri autoputa koji će biti u funkciji bolje komunikacije i povezanosti kako u zemlji tako i sa susedstvom.

Prema rečima Nedimovića, Mitrovica biće opasana autoputevima. Jedan je postojeći ka Batrovcima, drugi je Ruma – Šabac koji će takođe prolaziti kroz mitrovačku teritoriju.

Policija Sremske Mitrovice ušla u OZBILJAN OBRAČUN SA KRIMINALOM

Izgradnjom još jednog najavljenog autoputa od Kuzmina ka Sremskoj Rači, odnosno Republici Srpskoj, Sremsku Mitrovicu svrstava u jedan od retkih gradova koji ima izlaz na tri autoputa.

Meštani Kuzmina, sela koje već ima izlaz na autoput Beograd – Šid, očekuju od izgradnje novog, uticaj na povoljniji razvoj sela.

Ledena magija u srcu Srema je počela

Danas je potpisivan ugovor, između naše zemlje sa turskom građevinskom kompanijom, za izgradnju tog autoputa u vrednosti od 250 miliona evra.

Ovaj posao podrazumeva i izgradnju još jednog mosta, pored puta koji će se prostirati od naplatne rampe Kuzmina do Rače, što će našu zemlju kompletno povezati sa susednom državom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here