Naslovna Srem Sremska Mitrovica Sremskomitrovački policajci dobrovoljno dali krv

Sremskomitrovački policajci dobrovoljno dali krv

PODELI

Dvadeset osam policijskih službenika dobrovoljno dalo krv, u akciji koju su zajedno organizovali  Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, Zavod za transfuziju krvi i Crveni krst u Sremskoj Mitrovici.

Sremskomitrovački policijaci dali su do sada veliki broj jedinica krvi i van organizovanih akcija. Kad god je bilo potrebno, policijski službenici su se među prvima odazivali na sve hitne i vanredne pozive za dobrovoljno davanje krvi.

Prema evidencijama Crvenog krsta, ove godine je 15 policijskih službenika u Sremskoj Mitrovici dobilo priznanja za višestruko dobrovoljno davanje krvi.

Spremnost da učine sve za dobrobit svojih sugrađana i svest da u svakom trenutku mogu da spasu nečiji život, dovoljni su motivi ovim humanim i hrabrim ljudima za učešće u svim dosadašnjim i budućim akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Kako jednodušno kažu, imaju potrebu i moralnu obavezu da i na ovaj način pomognu onima kojima je takva pomoć neophodna.

Akcija je realizovana u prostorijama Odeljenja policije u Sremskoj Mitrovici, a među prvima, krv je dobrovoljno dao Đura Mandić, načelnik Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here