Naslovna Dogadjaj Srpski policajac zadivio Amsterdam: Darko jurio lopova ulicama, savladao ga i isporučio...

Srpski policajac zadivio Amsterdam: Darko jurio lopova ulicama, savladao ga i isporučio kolegama

PODELI
Foto: vecernje novosti

Policajac iz Sremske Mitrovice na odmoru video sutuaciju koju nije mogao da ignoriše. Holandske kolege mu zahvalile u uručile poklone

Darko Dronić, inače zaposlen u Sremskoj Mitrovici, boravio je u Holandiji na odmoru. Tom prilikom je uhvatio lice, koje je devojci iz Švajcarske otelo torbu sa svim dokumentima, novcem i telefonom.

Policajac, iako je bio na odmoru, videvši tu situaciju, iste sekunde krenuo za tom osobom i trčao po ulicama Amsterdama dok ga nije uhvatio i predao ga holandskoj policiji.

Ovo je za informer.rs ispričala verna čitateljka koja godinama živi u Holandiji.

– Moj suprug i njegovi prijatelji bili su očevici ovog događaja, jedan od njih je dao izjavu kao očevidac. Devojka je bila presrećna i zahvalna srpskom policajcu. Nakon toga u znak zahvalnosti, holandski policajci su u svojoj stanici uručili poklone našem policajcu u znak zahvalnosti za hrabrost i požrtvovanost koju je učinio, a taj događaj moj suprug ovekovečio je fotografijom. Ovako delo ne sme ostati nezapaženo, jer je naš policajac predstavio našu zemlju i policijsku profesiju u najlepšem svetlu, i verujem da svi treba da budu ponosni na njega! Nama koji smo otišli iz naše zemlje, ovako nešto puno znači, takvi ljudi nas čine srećnim, i sa njima se možemo ponositi – napisala je čitateljka ovog portala iz Amsterdama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here