Naslovna Sport Srpski trener u suzama, 30 dana ćuti da mu je dete u...

Srpski trener u suzama, 30 dana ćuti da mu je dete u bolnici

PODELI
Foto: nova

Radnički iz Sremske Mitrovice obezbedio je opstanak u Prvoj ligi Srbije, što je trener Bogdan Korak vrlo emotivno doživeo.

Srpski stručnjak, koji je vodio i brojne superligaše, imao je potresno izlaganje posle prekinute utakmice protiv Dinama iz Vranja (1:1).

Korak je opstanak u drugom po rangu takmičenja u srpskom fudbalu posvetio ćerki, o kojoj je govorio kroz suze.

„Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu, to je to, malo sam emotivno reagovao“, rekao je Korak.

Biranim rečima je govorio i o klubu iz Sremske Mitrovice.

„Ovo je veliki uspeh, odigrali smo 11 odličnih utakmica, a niko nije ni sanjao da ćemo opstati. Nikad ovde nisam bio sam, svi ljudi iz uprave vodili su svaki dan računa o svemu, da nam ništa ne fali. Igrači su to vratili na pravi način“.

Korak se osvrnuo i na to što njegov kolega iz Vranja nije došao na konferenciju za medije.

„Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, jer moja ekipa izgleda da smenjuje trenere ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa šest-sedam igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar Fudbalskog saveza Srbije, oni jedva čekaju takve situacije u našem fudbalu sigurno. Nadam se da će to sve nestati iz našeg fudbala…“

Posebno je naglasio kako su izborili opstanak u Prvoj ligi.

„Šta je trebalo mi da uradimo posle meča u Loznici, primili smo dva gola, a lopta nije ni prešla liniju i izgubili smo 2:1, na konferenciji nisam rekao nijednu reč o bilo kom sudiji. Čestitao sam i otišao sam s teškom mukom. Ne znam zašto su ljuti. Mi smo čestito odradili ovaj deo prvenstva kao nijedna ekipa“, zaključio je Korak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here