Naslovna Hronika Sta kaže pretučeni starac iz Stare Pazove

Sta kaže pretučeni starac iz Stare Pazove

PODELI

Nakon što je na internetu objavljen snimak brutalnog nasilja u Staroj Pazovi, na kojem se vidi  kako mladić krvnički udara starca koji je vozio bicikl, Kurir je pronašao nesrećnog čoveka, koji tvrdi da se ne seća šta se tačno dogodilo.

Mišo Očovaj (73) iz Stare Pazove rekao je za Kurir da misli da ga je mladić zakačio kolima dok je vozio bicikl, a onda je završio u kanalu.

Foto: Kurir/J.R

Pretučeni starac, za kojeg smo saznali da je oštrač noževa i da živi sa sinom, dok mu je ćerka udata u inostranstvu, snimak je video tek kada mu ga je pokazao novinar Kurira.

(VIDEO) BRUTALNO nasilje u Staroj Pazovi: MLADIĆ NAKAUTIRAO STARCA!

Podigao sam penziju i krenuo kući. Bio sam na biciklu. Osetio sam snažan udarac, mislio sam da je pored mene proleteo automobil, zakačio me i bacio u kanal. Verovao sam da je pobegao s mesta nesreće. Tek sada kada sam video snimak, shvatio sam da me je taj momak nokautirao – priča Očovaj, na čijem se licu vide masnice ispod očiju.

Na pitanje da li zna zašto je napadnut i ko ga je napao, starac, koji je po zanimanju oštrač noževa, kaže da ne zna.

– Ne znam ni ko, ni kako, a ni zašto me je udario. Vraćao sam se kući, a nikom nisam dobacivao. Pa ja sam čovek koji ima 73 godine! Taman posla da tako nešto radim – kaže Očovaj, koji u kući živi sa sinom, dok mu je ćerka udata u inostranstvu.

Starac kaže da i dalje ima bolove u glavi i u leđima.

– Krv mi je lila iz nosa. Sada me boli vrat, ali moraću da idem kod lekara da snimim sve to – priča Očovaj.

Mladić sa snimka M.S. je  kontaktirao Kurir ispričavši da je reagovao u afektu i da mu je mnogo žao.

“Ne mogu da opišem koliko mi je žao. Devojka je trčala i samo odjednom dobijam poziv od nje, čujem je kako plače. Rekla mi je da joj je taj čovek koji je vozio bicikl dobacivao dok je trčala, psovao i pretio. Nisam mogao da se iskontrolišem. Sam sam posle toga otišao u policiju i ispričao šta se dogodilo, a odmah sam i pozvao i Hitnu pomoć”, rekao je on.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here