Naslovna Srem Sremska Mitrovica Stand-up Srđana Dinčića: “Treće stanje”

Stand-up Srđana Dinčića: “Treće stanje”

PODELI
Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u četvrtak 25. januara 2018. sa početkom u 20:00 sati biće izvedena stand-up predstava proslavljenog komičara Srđana Dinčića pod imenom “Treće stanje”.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nakon premijere u Beogradu i Novom Sadu, Srđan će imati priliku da premijerno izvede ‘’Treće stanje’’ i pred domaćom publikom u Sremskoj Mitrovici.

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima šest godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu.  Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije, koju izvodi već tri godine sa svojim kolegama iz organizacije Standup.rs.

Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa predstavom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji.

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 400 dinara, a za sve dodatne informacije i rezervacije karata možete se obratiti na 022-615-115 (Pozorište „Dobrica Milutinović“), svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here