Naslovna Srem Pećinci Stanovi topli i nakon završetka grejne sezone

Stanovi topli i nakon završetka grejne sezone

PODELI

Iako je grejna sezona danas zvanično završena, toplana pećinačkog Javnog komunalnog preduzeća “Sava” nastavlja sa radom. Kako nam je rekao direktor ovog preduzeća Željko Milićević grejna sezona se nastavlja, s obzirom da se za naredne dane očekuju niske dnevne temperature tako da korisnici daljinskog sistema grejanja u našoj opštini ne treba da strahuju.

“Uvek su kritični prelazi tokom proleća, kada dnevne temperature umeju da budu veoma niske, tako da i nakon zvaničnog završetka grejne sezone naša toplana nastavlja da greje stanove svojih korisnika. Mi se ne držimo striktno procene da prosečna dnevna temperatura tri dana zaredom mora biti 12 stepeni ili niža, tako da naši korisnici ne moraju da brinu da će se smrzavati. Toplana će raditi dokle god za to bude bilo potrebe” – rekao je Milićević.

On je dodao i da je ovo prvi put da je grejna sezona protekla bez ijednog minuta zastoja i prekida u grejanju, i istakao da je to rezultat kako kvalitetno urađenog remonta prethodne godine, tako i dugogodišnjeg ulaganja ovog preduzeća u opremanje toplane, u revitalizaciju daljinskog sistema grejanja i podstanica, kao i zamenu delova toplovodne mreže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here