Naslovna Srem Inđija Stanovi za mlade stručnjake u Inđiji

Stanovi za mlade stručnjake u Inđiji

PODELI
Foto: Dnevnik.rs

U skupštinskoj sali inđijske opštine upriličen je prijem najboljih studenata, koji su svojim trudom ostvarili uslove za opštinsku stipendiju u iznosu od 15.000 dinara.

Inđija završava opremanje severnoistočne zone

Ukupno je 90 studenata ostvarilo tu prednost, a ugovore o stipendiji uručio im je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

– Ponosni smo na ove mlade ljude, oni su naša budućnost i mislim da se ovim na najbolji mogući način pokazuje koliko nam je stalo do položaja studenata i da pokažemo koliko brinemo kako danas kada pričamo o stipendijama, tako i o svemu onome što ih čeka nakon završetka studija. – rekao je Gak.

Saobraćaj umeren, ali OPREZ zbog nestabilnog vremena!

On je podsetio da je 2016. godine opštinska stipendija za studente bila 7.500 dinara, a da je danas duplirana.

– Ako se realizuje velika investicija koju čekamo moći ćemo da dodatno podignemo stipendije. – rekao je Gak. – A gde da uložimo sredstva ako ne u mlade, kulturu i sport.

Održan 18. Moto festival moto kluba “Inđija 2003”

Predsednik opštine je predstavio projekat kadrovskih stanova koji će opština realizovati u narednom periodu, a tiče se mladih i obrazovanih ljudi sa inđijske teritorije. Napomenuo je da će opština učiniti sve što je u njenoj moći kako bi zadržala najbolje stručnjake – kako kroz izgradnju kadrovskih stanova tako i kroz privlačenje novih investicija i obezbeđivanju kvalitetnih uslova za život.

Gak je pozvao studente da se obrate opštini za pomoć i preporuku prilikom zapošljavanja kao i za druge probleme sa kojima se suočavaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here