Naslovna Srem Stara Pazova STARA PAZOVA: Konkurs za dodelu pomoći mladim talentima

STARA PAZOVA: Konkurs za dodelu pomoći mladim talentima

PODELI

Komisija za pomoć mladim talentima u oblasti kulture i umetnosti raspisala je javni konkurs za podnošenje zahteva za dodelu jednokratne novčane pomoći mladima koji su uspešni u ovim oblastima. Pravo na dobijanje ove pomoći imaju studenti osnovnih i postdiplomskih studija, čija je prosečna ocena najmanje 9,00, a nosioci su diploma “Najbolji student fakulteta”, “Najbolji student Univerziteta umetnosti”, kao i nagrada sa priznatih takmičenja u zemlji i inostranstvu.

Na konkurs mogu aplicirati samo oni studenti koji se školuju na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, pokrajina ili lokalna samouprava, a žive na teritoriji opštine Stara Pazova. Obrasci za učešće u konkursu mogu se preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova, kao i na stranici staropazovačkog Centra za kulturu. Preuzimanje je moguće i na šalteru Opštinske uprave opštine Stara Pazova, koja se nalazi na adresi Svetosavska 27.

Pravilno popunjena prijava, sa obrazloženjem i pismenim dokazima o uspesima, mora se dostaviti do 13.2.2015, sa naznakom “Za mlade talente u oblasti kulture i umetnosti”, na pomenutu adresu Centra za kulturu Stara Pazova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here