Naslovna Srem Stara Pazova: Licitacija pijačnih tezgi u četvrtak 9. decembra

Stara Pazova: Licitacija pijačnih tezgi u četvrtak 9. decembra

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Podsećamo zakupce pijačnih tezgi i betonskog prostora, u Staroj Pazovi, da će se javna licitacija održati 9. decembra u Beloj zgradi sa početkom u 12 časova.

U nadležnosti JKP Čistoća Stara Pazova je 7 pijaca sa 806 pijačnih mesta a cene zakupa se nisu menjale u prethodnih nekoliko godina, kaže Jezdimir Ašćerić, rukovodilac radne jedinice Pijaca u Preduzeću Čistoća.

Početna cena zakupa tezgi u Staroj i Novoj Pazovi i Novim Banovcima iznosi 30.540 dinara,  za zakup betonskog prostora početna cena je 26.260 dinara, dok  za tezge u ostalim mestim početna cena zakupa  tezge iznosi 15.200,  a za beton 11.200.  Depozit treba uplatiti najkasnije do 7. decembra i on iznosi 10.000 odnosno 5000 dinara.

Licitacija će biti održana u četrvrtak, sa početkom u 12 časova u Beloj zgradi a depozit treba uplatiti najkasnije do 7. decembra do 14 časova na blagajnama JKP čistoća. Moguće je i plaćanje dnevne zakupnine u iznosu od 220 dinara za tezgu ili beton od dva metra.  Već je počela i prodaja  betonskih mesta  u Staroj i Novoj Pazovi za novogodišnje praznike kojih ima oko 70, saznajemo u Čistoći.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here