Naslovna Politika Stefanović: Argumenti predsednika Vučića neoborivi

Stefanović: Argumenti predsednika Vučića neoborivi

PODELI
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović kaže da obraćanje predsednika Aleksandra Vučića Narodnoj skupštini u vezi sa Kosovom i Metohijom i njegova detaljna argumentacija naše pozicije na najbolji i najubedljiviji način pokazuju ispravnost politike države Srbije u vezi sa ovim najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjem.

“Predsednik Vučić je sve naše građane duboko uverio da se politika u vezi sa Kosovom i Metohijom već godinama vodi principijelno, mudro i isključivo u cilju zaštite naše države i našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Uprkos nikada jačim pritiscima na Srbiju da odustane od svoje suverenosti koji dolaze ne samo od država koje su priznale navodnu kosovsku nezavisnost, već i od dela domaćih političkih grupacija”, izjavio je Stefanović.

Naveo je da snaga argumenata kojima predsednik Vučić zastupa našu državnu politiku u vezi sa Kosovom i Metohijom nije viđena u našem parlamentu i dodao da to jasno govori o rešenosti državnog rukovodstva da odbrani naš najviši državni interes.

“Svi napadi na tu politiku, laži i dugogodišnje obmane koje su ponovljene čak i u parlamentarnoj diskusiji od strane dela opozicije, za sva vremena su razobličeni zahvaljujući neoborivim argumentima koje je iznosio predsednik Vučić”, kazao je Stefanović.

Srbija je, dodao je, na taj način još jednom dobila jasnu potvrdu da se naše najkompleksnije državno i nacionalno pitanje nalazi u sigurnim rukama i da se rešava politikom koja pred sobom ima isključivo interes Srbije i njenih građana, kao jedini put da bude uspešna i da donese mir i korist našoj zemlji i narodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here