Naslovna Srem Ruma STIŽE ZIMA… A sa njom i THE SPECTRUM!

STIŽE ZIMA… A sa njom i THE SPECTRUM!

PODELI

Sa zimom stiže i najbolji noćni provod u Rumi – The Spectrum, i to i ranije nego što je bilo očekivano.

Prvo veče ovog već dobro poznatog festivala će biti održano 29. oktobra, na Noć Veštica, na starom mestu – rumskom Domu omladine, sa početkom u 21 čas.

Iz ECOrganization najavljuju da će treća sezona The Spectrum festivala trajati čak 5 meseci, a za ovo vreme će biti održano šest tematskih, jedinstvenih i nezaboravnih žurki, kao i svaki put – boljih nego prethodne sezone.

SPECTRUM SEASON III POSTER 2 FIXED

Tema prve žurke jeste “Haloween – The Masquerade“, a zadatak svih posetilaca biće da osmisle najstrašniju, najkreativniju masku i kostim, a postoji mogućnost da će se najbolje maskirani veoma prijatno iznenaditi i da će njihov trud biti nagrađen.

OSAKAVANTIZ
OSAKA VIBE & VANTIZ

U premijernoj noći odabrani su posebni artisti, koji će svojim muzičkim programom dovesti atmosferu Spectrum-a na sam vrh. Kao i prethodne 2 sezone, glavne zvezde premijerne večeri biće –  OSAKA VIBE, miljenici rumske publike. Pored njih, iz druge sezone vraćaju se ponovo, ali ovaj put u „duetu“, prelepa Una Andrea i famozni OAKICH. U njihovom zajedničkom setu, koji će trajati preko 3 sata, uživaće svi ljubitelji techno i tech-house zvuka. Ali, to nije sve – pored njih premijerno dolazi i dvojac VANTIZ iz Novog Sada. Dva mlada momka koja su potpuno spremna da osvoje vrh EDM scene i svakako zaslužuju svoje mesto u SPECTRUM dimenziji.

oakich-una
OAKICH & UNA ANDREA

Svim posetiocima prethodne dve sezone nema potrebe da pričamo o kvalitetu zvuka i rasveta, jer je suvišno bilo šta reći. Kao i prethodnih sezona, CHAMELEON će se pobrinuti da Dom Omladine postane tehnički najopremljenija diskoteka na Balkanu, i iz noći u noć će se menjati kompletna postavka rasveta i led ekrana.

STD (Photo - Bernard Bodo)-51
Photo: Bernard Bodo

Iako se festival održava na starom mestu, postoji iznenađenje – staro mesto ima potpuno novi izgled u koji će se posetioci i sami uveriti 29. oktobra.

Organizatori su želeli da program narednih epizoda za sada ostane tajna, kako bi efekat iznenađenja bio veći.

STD (Photo - Bernard Bodo)-21
Photo: Bernard Bodo

Podsećamo, festival THE SPECTRUM je nastao u decembru 2014. godine, u organizaciji ECOrganization i Chameleon rental kompanije. Do sada je održano ukupno 11 događaja u 2 sezone, od kojih je većina bila potpuno rasprodata. Posetioci na Spectrum dolaze iz svih krajeva zemlje, a svoje nastupe do sada su imali Lea Dobričić, Zap Me Strobe, Erick Kasell, Twins (Hungary), DJ DEA, Sax n Groove, Miss Kay Dee i mnogi drugi.

spectrum ilaznice

Ulaznice za premijernu epizodu 29. oktobra – „Halloween – The Masquarade“ se nalaze u prodaji po ceni od 300 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a, kao i putem internet portala www.gigstix.com

Spectrum4-8 (Photo - Bernard Bodo)
Photo: Bernard Bodo

Pripremite se za putovanje drugačije od svih do sada:  u daleke krajeve , u kojima ćete doživeti stvari koje ne možete ni da zamislite. Putovanje koje vodi u najveće dubine svakog uma. Duboko, dublje u mitove i legende, zagonetke sadašnjosti i prošlosti – kolektivnu maštu. Pripremite se za nastavak SPECTRUM avanture!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here