Naslovna Hronika Strašni detalji nesreće kod Dobanovaca

Strašni detalji nesreće kod Dobanovaca

PODELI
Foto: PRINTSCREEN PINK

Smiljana Trivić (35) i Predrag Gemović (41) nastradali su kada je „pežo“ podleteo pod kamion u zaustavnoj traci na auto-putu kod Dobanovaca

Trudnica Smiljana Trivić (35) iz Sremske Mitrovice i njen kolega Predrag Gemović (41) poginuli su, dok su Alen L. i Kristijan S. povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7.30 dogodila na auto-putu kod Dobanovačke petlje.

Nastradala žena i trojica muškaraca bili su u automobilu „pežo“, koji je otpozadi udario u kamion u zaustavnoj traci u smeru ka Beogradu.

Pukla guma

– Kamion je stajao jer mu je pukla guma. „Pežo“ je išao desnom trakom i vozač je odjednom skrenuo i podleteo pod šleper. Za volanom auta bio je Kristijan S., dok je nesrećna Smiljana bila na mestu suvozača. Iza nje je sedeo poginuli Gemović, a povređeni Alen je bio iza vozača – kaže naš izvor.

Očevici su ispričali da je prizor bio jeziv, kao i da su vatrogasci morali da seku „pežo“ kako bi izvukli povređene i poginule.

– Prednji deo auta je završio pod kamionom i bio je zgužvan. Desna strana kola je više stradala, a baš na toj strani su sedeli Smiljana i Predrag. Lekari iz Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njihovu smrt, dok su Kristijan i Alen prevezeni u bolnicu u Zemunu – rekao je izvor.

Na mestu nesreće juče smo zatekli kolegu kamiondžije, u čije se vozilo zakucao „pežo“ iz Sremske Mitrovice.

– Kolega je u trenutku udesa bio u kabini i čekao majstora zbog gume. Pre toga je regularno stao u zaustavnu traku i stavio trougao na propisanoj razdaljini. Kada se vratio i seo u kamion, začuo je jak i tup udarac. Pogledao je u retrovizor i video kako se auto podvukao pod prikolicu – kaže on i dodaje:

– Pretpostavljam da je brzina jedan od uzroka tragedije, jer je na cajgeru auta ostala blokirana kazaljka na 110 kilometara na čas. Čuo sam da su oni navodno išli na lekarski pregled, koji je poginula imala zakazan u Beogradu, ali ne mogu da tvrdim – rekao je kolega kamiondžije, dodajući da je on u šoku.

Ista firma

Stradale kolege su iz Sremske Mitrovice juče ujutro su službeno išli za Beograd.

– Kristijan, koji je vozio auto, ima svoju firmu koja se bavi proizvodnjom stakla, a Predrag je radio za firmu iz Surčina koja se bavi istim poslom. Smiljana i Alen L. navodno su bili zaposleni kod Kristijana i poslovno su krenuli u Predragovu firmu i povezli su ga do posla – kaže izvor i dodaje da ne sme ni da pomisli kako je Smiljaninoj porodici.

– Nije poginula samo ona, i dete je s njom otišlo zauvek. Umesto da se raduju prinovi, zavijeni su u crno – kaže poznanik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here