Naslovna Srem Inđija Streljački klub Mladost iz Inđije proslavio 50 godina

Streljački klub Mladost iz Inđije proslavio 50 godina

PODELI

Streljački klub „Mladost“ iz Inđije obeležio je 50 godina od osnivanja kluba u Kulturnom centru. Održana je i sednica skupštine kluba, koja se sastojala iz radnog i svečanog dela.

Dragan Alimpijević osvrnuo se na period od poslednjih 10 godina, odnosno od dana kada je klub proslavio 40-godišnjicu osnivanja. Konstatovano je da je klub znatno unapredio svoj rad i rezultate te da je ovo najuspešniji period u istoriji kluba. Zahvalili su se i lokalnoj samoupravi zbog više finansija. U svečanom delu prisutnima se obratio i predsednik kluba Mihajlović Radoš, a goste su pozdravili predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik i pomoćnik za sport pokrajinskog sekretara za sport i omladinu gospodin Laslo Kormanjoš. Odali su priznanje svim članovima kluba i naglasili da je SK „Mladost“ uzoran sportski kolektiv i jedan od najboljih u streljačkoj organizaciji. Mihajlović je zaslužnim članovima uprave, sportistima, prijateljima i donatorima kluba, uručio zahvalnice i poklone.

Sednica skupštine je samo jedna od planiranih aktivnosti u sklopu proslave 50- te godišnjice kluba, ali se zbog okolnosti odustalo od organizacije prvenstva Srbije za pionire, juniore i seniore koje je trebalo da se održi u maju. Do kraja godine je u planu streljački turnir i druženje sa članovima kluba koji su osamdesetih i devedesetih godina ostavili dubok trag u klupskoj istoriji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here