Naslovna Srem Inđija Streljački klub “Mladost” odbranio Kup Vojvodine

Streljački klub “Mladost” odbranio Kup Vojvodine

PODELI

Odbranom titule pobednika Kupa Vojvodine u Vrbasu pionir Košnjak Aleksandar, pionirka Džonić Lana, junior Lukač Jovan, juniorka Skendžić Sara, senior Alimpijević Marko i seniorka Brdar Aleksandra, još jednom su pokazali da je streljaštvo u Inđiji na visokom nivou.

Ukupnim rezultatom od 1776 krugova ekipa Mladosti je ubedljivo nadmašila ekipu domaćina sa 1748 krugova i trećeplasirano Pančevo sa1685 krugova. U pobedničkoj ekipi su se posebno istakli Košnjak sa 180, Džonić Lana sa 177, Skendžić Sara sa 351 i Alimpijević sa 368 krugova, što su ujedno bili najbolji rezultati u njihovim kategorijama. Lukač je sa 357 krugova ostvario drugi rezultat kod juniora a Brdar Aleksandra sa 342 kruga treći rezultat u konkurenciji seniorki.

Kup Vojvodine je bilo specifično po tome što ekipu čine 6 takmičara, 3 muška i 3 ženska, odnosno po jedan u svakoj kategoriji: pionira, juniora i seniora. Pioniri pucaju po 20 a juniori i seniori po 40 dijabola. Mladost je nastupila sa veoma mladim sastavom jer su stari asovi poput Bojića, Mihajlovića, Vukmirovića i Opačićeve bili zauzeti ličnim obavezama na poslu ili fakultetu. Mladi takmičari su pruženu priliku iskoristili na najbolji način i pokazali da streljaštvo u Inđiji ne treba da strahuje za svoju budućnost.

Ovo je bila dobra uvertira za finale Kupa Srbije koje se održava u Pančevu 4. novembra, a ekipa Mladosti će verovatno nastupiti u nešto izmenjenom, još jačem sastavu. Pre toga, strelce očekuje 1. kolo lige Vojvodine za pionire, kadete i mlađe juniore u nacionalnom i međunarodnom programu, koje se održava u Pančevu 29.10.2017. godine.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Inđija – Opština razvoja i investicija”, koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here