Naslovna Srem Stara Pazova Stručno osposobljavanje nezaposlenih lica

Stručno osposobljavanje nezaposlenih lica

PODELI

Opština Stara Pazova i Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Sremskoj Mitrovici raspisali su konkurs za realizaciju programa finansiranja stručnog osposobljavanja nezaposlenih lica u svojstvu pripravnika u skladu sa Lokalnim akcionim planom za zapošljavanje za 2017. godinu.

Pripravnici mogu biti angažovati na period do 12 meseci, a za vreme pripravničkog staža lica ostvaruju zaradu u mesečnom neto iznosu od 26.500 dinara.

Neophodno je da je nezaposleno lice na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, da ima do 35 godina starosti i više ili visoko trogodišnje ili četvrogodišnje obrazovanje, kao i da nema radnog iskustva u struci za koju se osposobljava ili ga ima manje od godinu dana.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 10. decembra ove godine.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Moram da znam – Informisanjem mladih do jakih institucija”, koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here