Naslovna Srem SUBNOR Mesne zajednice Laćarak dodelio novogodišnje paketiće

SUBNOR Mesne zajednice Laćarak dodelio novogodišnje paketiće

PODELI
Foto: mojgradsm.rs

LAĆARAK – Tradicija se nastavlja!

SUBNOR Mesne zajednice Laćarak pored svojih osnovnih načela jedinstvene antifašističke, patriotske, nestranačke, boračke i invalidske kao i humanitarne organizacije od posebnog i javnog značaja takođe je tradicionalna organizacija koja aktivnosti zasniva na tekovinama narodnooslobodilačkog rata i partizanske borbe u Drugom svetskom ratu kao i na tekovinama svih oslobodilačkih ratova Srbije i deluje u oblasti ostvarivanja prava boraca, invalida i porodica palih i umrlih boraca oslobodilačkih ratova i ostvarivanja drugih ciljeva utvrđenih ovim Statutom i programskim dokumentima organizacije.

Uzimajući u obzir da je SUBNOR Mesne zajednice Laćarak i humanitarna organizacija, već treću godinu za redom praktikuje dodelu novogodišnjih paketića za decu, unučad i praunučad saradnika i članova svoje organizacije.

Zato je posebno svečano bilo u večernjim časovima 21. decembra 2021. godine kada su članovi SUBNOR-a Laćarak uz prisustvo Deda Mraza podelili 80 novogodišnjih paketića uz prigodan program i dečji smeh, ovo je bilo veče za pamćenje – jer deca su naša budućnost.

Foto: mojgradsm.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here