Naslovna Dogadjaj Subotnje veče uz bajkere i rok muziku

Subotnje veče uz bajkere i rok muziku

PODELI

Moto klub „Ortodoks“ iz Šimanovaca organizovao je 26. juna treći Memorijalni moto skup u znak sećanja na Predraga Gajića, člana kluba tragično nastradalog 9. jula 2017. godine.

„Uspeli smo da posle jednogodišnje pauze, nastavimo tradiciju organizovanja moto skupa“ – kaže Branko Đurić, predsednik MK „Ortodoks“ – „Želeli smo da se predstavimo u naboljem svetlu, uz pomoć naših prijatelja, istomišljenika, bratskih klubova od Subotice do Niša. Posebnu draž ovom druženju bajkera dalo je učešće moto klubova iz Republike Srpske, iz Krečara i Batkovića (kod Bijeljine). Na ovom skupu učestvovali su i članovi Međunarodnog moto kluba „Noćni vukovi“, koji ima svoje podružnice u više mesta u Srbiji i širom sveta.“

Skup su podržali pećinačka lokalna samouprava, Sportski savez „Razvoj sportova“, Mesna zajednica Šimanovci i OŠ „Dušan Jerković Uča“, a bajkere su posetili zamenik predsednika opštine Pećinci Zoran Vojkić, predsednik Saveta MZ Šimanovci Aleksandar Mandić i direktor JU „Sportski centar“ Tomislav Ćirković.

„Posebno nam je drago što smo uspeli da privučemo ogroman broj zainteresovanih meštana ne samo Šimanovaca, već i okolnih mesta, te je školsko dvorište sinoć bilo prepuno“ – ističe Branko Đurić.

Moto skup je počeo defileom učesnika ulicama Šimanovaca, uz pratnju pripadnika MUP-a, a nastavljen je uobičajenim trkama ubrzanja na 400 metara i takmičenjima u bacanju guma, povlačenju konopca, obaranju ruku u muškoj i ženskoj konkurenciji, a za pobednike po kategorijama bile su obezbeđene nagrade.

Uz druženje na moto skupu uvek ide i rok muzika, za šta su se pobrinuli bendovi DMV iz Donjih Petrovaca i Rajferšlus iz Beograda, kao i DJ Pekmen iz Šimanovaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here