Naslovna Dogadjaj Super Galeb TUTNJI IZNAD SREMA – Nora pogađa pravo u metu! (GALERIJA)

Super Galeb TUTNJI IZNAD SREMA – Nora pogađa pravo u metu! (GALERIJA)

PODELI
Foto: srbijadanas.com

Drugog dana međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme “Partner 2019” za visoke zvanice organizovano je bojevo gađanje na poligonu u Nikincima, na kome je prikazan veliki broj novog naoružanja.

Prikaz najboljeg oružja koje Srbija ima je impresivan prizor, a mediji su bili na licu mesta da vam prenesu utiske ovog veličanstvenog događaja. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u našoj galeriji.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo odbrane Srbije, suorganizator je JP “Jugoimport SDPR”, a izvršni organizator Beogradski sajam. Jugoimport – SDPR je državno preduzeće sa uspešnom višedecenijskom tradicijom u prometu naoružanja, vojne opreme i transfera tehnologije, a ovom vežbom obeležilo je i 70 godina od svog osnivanja. 

Jučerašnjem događaju su prisustvovali predstavnici državnog vrha Srbije, ministar odbrane Aleksandar Vulin, domaćini iz preduzeća Jugoimport SDPR, ali i zaista veliki broj gostiju i potencijalnih kupaca sa bukvalno svih kontinenata.


Foto: srbijadanas.com

Pažnju svih posmatrača privukli su moćni Lazar, Sova, Galeb G4, Miloš, kao i Nora, kruna srpske namenske industrije. Prikazano je i lično streljačko naoružanje, Crna strela, Kojot, i drugi…

I pored velike vrućine, svi su izašli zadovoljni, od učesnika koji su povlačili obarač do eminentnih gostiju. Događaj je uveličan svečanim koktelom za posetioce i novinare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here