Naslovna Deca Sutra filmsko veče u pećinačkom KC-u

Sutra filmsko veče u pećinačkom KC-u

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Kulturni centar Pećinci pripremio je za ponedeljak, 28. oktobar, dve projekcije za filmske sladokusce.

Diznijev „Kralj Lavova“ u režiji Džona Favroa vodi nas ponovo u afričke savane, oživljavajući dobro poznatu priču o rođenju budućeg kraja korišćenjem novih i smelih vizuelnih efekata. Iako, nova live action verzija ima ozbiljniji ton od crtaća, i dalje se pevuši “Circle of Life” uz stare likove. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove.

Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon.

Projekcija filma, koji se prikazuje u sinhronizovanoj verziji, zakazana je za ponedeljak, 28. oktobar u 17.00 časova, a cena ulaznice je 250,00 dinara.

Peti nastavak popularnog serijala “Vojna akademija” prati naše omiljene junake koji ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Režiju potpisuje Dejan Zečević po scenariju Željka Hubača i Zorice Petrović, a glavne uloge u filmu tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović i drugi.

Projekcija filma “Vojna akademija 5” zakazana je za ponedeljak, 28. oktobar, u 19.30 časova, a cena ulaznice je 250,00 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here