Naslovna Hronika “Svakodnevno ju je TUKAO, TERAO NA S*KS I SNIMAO sa mušterijama”: Otkrivena...

“Svakodnevno ju je TUKAO, TERAO NA S*KS I SNIMAO sa mušterijama”: Otkrivena MUČNA SUDBINA ŽENE iz Sremske Mitrovice!

PODELI
Foto: Profimedia/ilustracija

U Sremskoj Mitrovici uhapšen je muškarac (42) zbog sumnje da je svoju suprugu prisiljavao na prostituciju.

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je J. S. (43) zbog sumnje da je pet godina podvodio svoju nevenčanu suprugu drugim muškarcima, kao i da ju je tokom seksa sa njima snimao.

Sumnja se da se nesrećna žena poslednjih pet godina bavila prostitucijom pod prisilom, a njena mračna tajna otkrivena je nedavno, nakon što je muža konačno prijavila policiji.

Porodično nasilje svakodnevno u Rumi

Uhapšenom se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, a jeziva sudbina njegove supruge i zversko maltretiranje kome je, prema njenim rečima, bila izložena otkriveni su slučajno.

Prema nezvaničnim saznanjima, J. S. nije poznat policiji odranije i protiv njega se navodno nikada nije vodio krivični postupak.

– Reč je o čoveku koji je nezaposlen i koji je na ovaj način pribavljao sebi novac. Zanimljivo je da on nema nikakav dosije – rekao je izvor.

– Dosadašnja istraga je pokazala da je J. S. od 2013. godine svoju nevenčanu suprugu primoravao na prostituciju. On je nesrećnu ženu podvodio brojnim muškarcima. U većini slučajeva to nije bio običan seks, već su se nad nesrećnom ženom iživljavali na najrazličitije načine – priča izvor upućen u istragu.

On kaže da je žrtva nakon svih ovih godina ćutanja smogla snage i supruga nasilnika prijavila policiji.

– U prvi mah je samo prijavila nasilje, pa je izmeštena iz kuće na bezbednu lokaciju. Međutim, kasnije je uspela da ispriča da ju je suprug zapravo godinama seksualno eksploatisao i uzimao joj sav novac koji su joj mušterije ostavljale. Osim što ju je gotovo svakodnevno tukao, nasilnik je nesrećnoj ženi i konstantno pretio. Koristio je njeno poverenje, ali i to što je u teškoj materijalnoj situaciji – rekao je sagovornik.

Kada su policajci upali u stan koji je J. S. koristio, šokiralo ih je ono što su pronašli.

– Kod njega je nađeno 16 diskova, USB priključaka sa obimnim pornografskim sadržajem. Pregledom je utvrđeno da postoji i veliki broj snimaka na kojima je i njegova žena, koju je očigledno redovno snimao svaki put kada bi imala seks sa klijentima. Inače, on je ženu primoravao da pruža najrazličitije usluge, a za svaku je imao i posebnu tarifu – kazao je sagovornik, napominjući da su u njegovom posedu pronađene i palica, lisice i fantomka.

Prema saznanjima, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, koje je, prema nezvaničnim saznanjima, tražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here