Naslovna Magazin Auto Sve mili na obilaznici oko Beograda

Sve mili na obilaznici oko Beograda

PODELI

Putevi Srbije saopštili su danas da se saobraćaj na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje “Orlovača”, odvija usporeno.

Učesnici u saobraćaju trebalo bi da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na auto-putu E-763, Lajkovac – Preljina, kod isključenja za Ljig, u smeru ka Preljini, došlo je do kvara teretnog motornog vozila.

Na auto-putu E-70, petlja “Sremska Mitrovica” – petlja “Ruma” u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu, od 7. avgusta traju radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu.

Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.

Na auto-putu E-75, petlja Merošina – petlja Niš jug, traju radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na putu Mladenovac – Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) izvode se radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147).

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja – nadvožnjak Drapšin.

Na petlji “Leskovac centar” – Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce traju radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja “Vlasotince”.

Na naplatnoj stanici Požarevac, na naplati, nema više zadržavanja vozila. Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here