Naslovna Srem Svečano otvoren renoviran Hotel Srem

Svečano otvoren renoviran Hotel Srem

PODELI

U prisustvu brojnih zvanica, svečano je otvoren renoviran Hotel Srem. Čast da sa upravnikom Kazneno – popravnog zavoda Aleksandrom Alimpićem preseče vrpcu, pripala je našem sugrađaninu i proslavljenom fudbaleru Branislavu Ivanoviću.

Upravnik Aleksandar Alimpić najavio je ovom prilikom izgradnju Spa centra, karting centra, kao i muzeja koji će se nalaziti u okviru hotela i upotpuniti njegov sadržaj.

Sirmiuminfo
  • Urađen je projekat za Spa centar, a planiramo izgradnju i karting centra. Nadamo se da će hotel, uz dodatne sadržaje, privući mnogo turista. Pre svega, turista iz inostarnstva. Naša misija trebala bi da bude ta, da Srbiju prezentujemo u najboljem svetlu – istakao je Alimpić.

Branislav Ivanović, zahvalio se na ukazanom poverenju i poručio da je uvek tu za svoj grad. Poželeo je upravniku puno sreće u daljem radu, kao i brojne turiste.

Sirmiuminfo

Zamenica gradonačelnika Grada Sremska Mitrovica Svetlana Milovanović rekla je da je Hotel Srem moderan objekat sa bogatom istorijom i tradicijom.

  • Ono na šta treba da se u budućnosti baziramo je svakako turizam. Sam Hotel Srem ima bogatu i vrlo zanimljivu istoriju. Prva namena hotela bila je da se smeste tadašnji činovnici. Danas je to neka sasvim druga priča, imamo jedan moderan objekat otvoren za sve posetioce našeg grada. Hotel Srem je sada hotel sa bogatom i zanimljivom tradicijom, dobrom uslugom, kapacitetima, propratnim sadržajima i grad svakako mora i treba da mu pruži podršku u daljem radu – rekla je Milovanović.

Prema rečima Svetlane Sabo, direktorice Turistike organizacije grada problem smeštajnih kapaciteta u Sremskoj Mitrovici je, zahvaljujući hotelu Srem, delimično umanjen.

  • Hotel Srem je prepoznao turizam kao ozbiljnu granu koja može da doprinese razvoju grada i ja im se zaista na tome zahvaljujem i nadam se da ćemo u toj oblasti zajedno uspešno raditi u budućnosti – dodala je Svetlana Sabo.

Zapratite nas na instagramu i tviteru:
https://www.instagram.com/sirmiuminfo/
https://twitter.com/sirmiuminfo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here