Naslovna Srbija “Svetska bruka”, “Jadno”… Portugalski mediji nemaju milosti prema Ronaldu i drugovima!

“Svetska bruka”, “Jadno”… Portugalski mediji nemaju milosti prema Ronaldu i drugovima!

Foto: Informer

Poraz od „orlova“ u Lisabonu veoma teško pao Portugalcima

Bili su Portugalci ubeđeni da će na njihovom „La Lužu“ proslaviti plasman na Mundijal. U odlučujućoj utakmici protiv Srbije, Ronaldu i drugovima je igrao čak i remi, ali im je zakazanu žurku, “golom generacije” u 90. minutu, ”upropastio” Aleksandar Mitrović.

„Orlovi“ su u Lisabonu ostvarili jednu od najvećih, ako ne i najveću, pobedu u poslednjoj deceniji, do vrha napunili kasu FSS i našli se u malom i odabranom društvu nacionalnih selekcija koje su već obezbedile plasman na SP u Kataru naredne godine, ostavivši Portugalce u stanju šoka.

Mediji nisu imali milosti prema Ronaldu i drugovima posle meča sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija. Najoštriji je bio list Rekord na čijoj naslovnici piše “Svetska bruka”.

“A Bola” donosi naslov “Jadno” , uz podsećanje da će nacionalni tim četvrti put uzastopno igrati u baražu za neko veliko takmičenje i da je u prethodna tri puta bio uspešan.

Posle poraza od Srbije oglasio se i predsednik Portugala Marselo Rebelo de Souza koji je poručio fudbalerima da dignu glave i dodao da će selekcija sigurno obezbediti plasman u Katar posle baraža.

IZVOR24sedam.rs
Prethodna vestPobeda stonotenisera Srem spina u Srpskom Miletiću
Sledeća vestTurističke table u Inđiji

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here