Naslovna Srem Pećinci Takmičenje i druženje na jezeru u Subotištu

Takmičenje i druženje na jezeru u Subotištu

PODELI

Proglašenjem pobednika završeno je četvrto ekipno takmičenje u pecanju, koje je trajalo 24 sata na jezeru u Subotištu u organizaciji Udruženja ribolovaca “Donji Tovarnik”.

Od subote u 17 časova sedam timova se uz druženje takmičilo u pecanju šarana. Najuspešnija je bila ekipa CT “Pećinci” iz Pećinaca, koja je ulovila ukupno 40.975 kg. Drugo mesto osvojili su pecaroši CT “Kurjački” iz Pećinaca koji su upecali 37.755 kg, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Brestača CT “Gvozdena paprika” sa ukupno upecanih 32.130 kg, koji su osvojili i nagradu za najveći (8.155 kg) ali i za najmanji ulov (1.830 kg). Na četvrtom po redu takmičenju u Subotištu ukupno je ulovljeno 140.525 kg šarana, a prosečna težina ulova iznosi 4.500 kg.

Prema rečima organizatora četvrto ekipno takmičenje, kao i svako prethodno, okupilo je sjajne ribolovce. Iako vremenski uslovi nisu išli na ruku takmičarima, kako kažu, sve je proteklo u fer igri i još boljem druženju, a organizovani ručak na kraju i zadovoljni takmičari dovoljan su dokaz da se od svakog narednog takmičenja može očekivati da protekne u znaku dobrih ljudi i nezaboravnih druženja.

Poredak ostalih ekipa – četvrto mesto pripalo je ekipi CT “Maratonci” iz Pećinaca (15.410 kg), na petom se našla ekipa CT “Komuna” iz Pećinaca (11.110 kg), šesti su bili CT “Surovi” (3.145 kg), dok se na sedmom našla ekipa CT “Otrov” ali bez ulova. Sudija ovog takmičenja bio je Milan Popratina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here