Naslovna Sport Tamara Grčić na Evropskom prvenstvu u punom sjaju sa bronzanom medaljom!

Tamara Grčić na Evropskom prvenstvu u punom sjaju sa bronzanom medaljom!

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

NOVA PAZOVA – Tamara Grčić iz Nove Pazove, 6. karatistiknja na Svetskoj rang listi u kategoriji mlađe seniorke do 21 godine -50kg, na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Pragu, svojoj zemlji donela je bronzanu medalju.

Tamara je bila najmlađa u svojoj kategoriji sa samo 18 godina, što je bio dodatni razlog da bude ponosna baš na ovu medalju. Učestvovala je do sada na dva Evropska prvenstva nažalost vraćajući se bez odličja ali ovo takmičenje je za nju bilo zaista treća sreća.

Osim što je vrlo uspešna sportistkinja, Tamara je u gimnaziji Branko Radičević u Staroj Pazovi bila sportista generacije a nedavno je upisala Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu na budžetu države.

Marija Đurić je Tamarin trener već 5 godina i ističe da je nedavno osvojeno treće mesto na Balkanskom prvenstvu za seniore u Beogradu ogroman uspeh jer ona tek ulazi u seniorske vode a već niže medalje. Za nju kaže da je izuzetno požrtvovana, vaspitana i vredna devojka koja ima visoke ciljeve.

Kada od pete godine života sa ljubavlju treniraš, uspesi su neizostavni deo priče. Zato Tamara ne planira da stane a u oktobru je čeka Svetsko prvenstvo u Turskoj za koje se već sada intenzivno sprema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here