Naslovna Srem Ruma Tara, mala violinistkinja iz Rume osvojila prvu nagradu na internacionalnom takmičenju

Tara, mala violinistkinja iz Rume osvojila prvu nagradu na internacionalnom takmičenju


Na Internacionalnom susretu violinista 2021. održanom u Sremskim Karlovcima Tara Trbović iz Ruma, koja uči violinu u klasi prof. Milice Ognjanović, osvojila je prvu nagradu 96.67 poena u kategoriji učenika koji su 2010. godište.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja male violinistkinje, koja treba da posluži kao primer deci i ponos svog malog grada, ali i profesorke koja je zaslužna jer njen talenat ispliva.

“Ponosna sam na svoju učenicu. Tara je zaista specijalno dete. Ona violinu svira tek tri godine, nije išla u pripremne razrede. Sve je uradila u hodu i to sa potpuno novim programom. Ona je dete za svaku pohvalu, hrabra, uporna i pre svega veoma talentovana”, istakla je profesorka Ognjanović.

O uspesima i nespornom velikom talentu male violinistkinje će se tek pricati i pisati. Naša redakcija je već pisala i imala priliku da razgovara sa malom Tarom, a intervju sa njom možete pročitati na linku:

Da Ruma ima talentovane mlade nade koji će tek pokazati koliko zapravo mogu da postignu dokazuje i Đurađ Ivović, klasa prof. Ane Zorić, koji je na istom takmičenju osvojio prvu nagradu sa 99 poena, u kategoriji učenika koji su 2012. godište.

IZVORSremske Vesti
Prethodna vestZa vikend uhvaćeno 66 osoba zbog vožnje u pijanom stanju u Sremskoj Mitrovici
Sledeća vestPrvi “MIHOLJSKI SUSRETI” u VRDNIKU

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here