Naslovna Dogadjaj Tekvondistkinji Jovani Mušicki zahvalnica povodom Dana opštine Ruma

Tekvondistkinji Jovani Mušicki zahvalnica povodom Dana opštine Ruma

PODELI
Foto: EPA-EFE (CARLOS DURAN ARAUJO)

Tekvondistkinja Jovana Mušicki najbolja je sportistkinja Opštine Ruma, ali je i među najboljim tekvondistkinjama u Srbiji. Sve to bili su razlozi da Jovana povodom Dana opštine dobije zahvalnicu za postignute rezultate, a dalja karijera i podrška na putu ka uspehu dogovorena je i na sastanku koji je upriličen u Gradskoj kući u Rumi, gde je državnu prvakinju u tekvondu primio predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić sa saradnicima.

Najuspešniju sportistkinju rumske opštine, državnu prvakinju u tekvondu Jovanu Mušicki zajedno sa njenim trenerom primio je u Gradskoj kući predsednik Opštine Ruma sa saradnicima. Povod za prijem bilo je njeno učešće na Evropskom prvenstvu gde je Jovana ostvarila zavidno četvrto mesto.

Trener reprezentacije Srbije i rumskog TK “Zmaj” Borislav Krstić napominje da je klub imao veliku pomoć lokalne samouprave i predsednika, koji su odmah prepoznali da se u klubu radi kvalitetno, te da je zahvaljujući tome, na korišćenje dobijen i prostor za treninge u objektu rumskog bazena što je umnogome olakšalo treninge.

U izuzetno jakoj konkurenciji Jovanu su od medalje delile sekunde, ali s obzirom na to da je ovo mladoj Rumljanki prvo Evropsko prvenstvo u seniorskoj konkurenciji, pravi rezultati tek predstoje, smatra predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Prijemu u Gradskoj kući su prisustvovali i generalni sekretar Saveza sportova Opštine Ruma Miloš Marković i pokrajinski poslanik i bivši olimpijac Aleksandar Bundalo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here