Naslovna Hronika Telegraf.rs dobio preteći spisak postavljenih bombi

Telegraf.rs dobio preteći spisak postavljenih bombi

PODELI
Izvor: RTV (Jaroslav Pap)

Portal Telegraf.rs objavio je danas da je na njegovu imejl adresu stigla poruka u kojoj nepoznata osoba navodi da “neće stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje narod i uništava zemlju”, kao i da će minirati veliki broj zgrada i institucija u Beogradu.

Prenosi se da se u poruci navodi kako su bombe već postavljene i da je ovo samo nastavak dojava o bombama na mnogim lokacijama u Beogradu.

Nećemo stajati skrštenih ruku dok Rusija kolje moj narod i uništava moju zemlju. Srbi su saučesnici u uništavanju moje zemlje i zato smo se udružili sa Albancima da miniramo sledeće lokacije u Beogradu, stoji u poruci.

Sledi spisak lokacija: Muzej “Zepter”; Beogradski zoološki vrt; Nebojša kula; Narodni muzej; Muzej istorije Jugoslavije; Tržni centri “Rajićeva”, “Stadion”, “Karaburma”; “Ada Mol, ” BIG Rakovica ” Banjica, “Beo tržni centar”, Kineski tržni centar, Studenstski domovi „Karaburma”, „Patris Lumumba“, „Mika Mitrović“; Vojna akademija, Predsednikova kuća.

Na spisku su i beloruska, ruska i kineska ambasad; dokovi kod Ade Ciganlije; Stadion “Rajko Mitić”; FK Obilić; Stadion FK Voždovac; Olimp; Stadion Omladinaca FK Crvena Zvezda; Pančevački most; Most Mihajla Pupina; Brankov most; Most na Adi; Novi železnički most; Železnička stanica Novi Beograd; Aerodrom Beograd; Stara Železnička stanica Beograd; Železnička stanica Dunav; Poslovnice Er Srbije; Poslovnice Turkish erlajnsa.

U poruci koju prenosi Telegraf rs. stoji i “stavili smo bombe u automobile i u nekoliko aviona” i na kraju: “trovali smo i vodu iz beogradske česme”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here