Naslovna Srem Fruška gora Telu spa, srcu sna Fruška gora dariva

Telu spa, srcu sna Fruška gora dariva

PODELI
Foto> ilustracija

Pred nama je godišnje doba koje će Frušku goru okititi najlepšim nijansama zlatne boje. Prijatna temperatura, najveći broj sunčanih sati u Vojvodini, nestvarne boje, pravi su recept za odmor i uživanje. Jedan od najboljih predloga kako provesti jesenje dane jesu svakako duge šetnje i boravak na čistom vazduhu. Ukoliko pored izleta želite da odmorite sva svoja čula i prepustite se blagodetima lekovite Fruškogorske vode svakako Vam predlažemo da posetite banju Vrdnik.

Za sve hedoniste koji vole da na odmoru ugode sebi preporučujemo boravak u hotelu “Premier Aqua” i etno kompleksu “Vrdnička kula”. Hotel “Premier Aqua” ima 54 smeštajne jedinice i svojim gostima omogućava da uziva u vrhunskom wellness i spa centaru, sa bazenima sa lekovitom termalnom vodom. Na osnovu višegodišnjeg iskustva, a u želji da zadovolje potrebe svojih gostiju menadžment je kreirao više raznovrsnih paketa kojima je zajedničko što svi gosti mogu neograničeno da uživaju u sadržajima luksuznog spa centra.

Za jesenju sezonu kreiran je promotivan jesenji paket namenjen za period od nedelje do petka, a ukoliko samo za vikend želite da pobegnete od gužve i obaveza ili dragoj osobi da pokažete koliko je volite možete izabrati “Fruškogorski spa vikend” ili “Ljubavnu priču”.

Posebna pažnja potrebama gostiju poklanja se i u etno kompleksu „Vrdnička kula“ koji je namenjen pre svega gostima koji žele bliži kontakt sa prirodom uz dodatno opuštanje čula u spa centru hotela “Vrdnička kula”. Paketi “Spa rituali” ili “U ime ljubavi” su posebno kreirani za one koje volite i može biti idealan predlog za poklon prijateljima. Vaš boravak možete rezervisati u jednom od 10 etno apartmana ili 22 sobe hotela “Vrdnička kula”. Kompleks je okružen bujnom listopadnom šumom i garantuje Vam mir i tišinu kakvu danas možete retko da oslušnete.

U septembru je napravljeno “soft otvaranje” hotela Fruške terme – prvih termi u Srbiji, a od novembra dragi gosti koji žele da izvrše individualne rezervacije će imati priliku da uživaju u novom hotelsko – turističkom kompleksu površine 42.000m². Hotel će raspolagati sa najsavremenijim spa centrom, sa devet bazena, saunama, parnim kupatilima, tepidarijumom, preko 200 smeštajnih jedinaca, konferencijskim salama, restoranom i barovima sa pogledom na Frušku goru obojenu svim bojama jeseni.

Isplanirajte svoj odmor i izaberite ponudu koja će biti najbolja za vas, a Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here