Naslovna Srem Irig TEODORA STOJČEVIĆ iz Iriga osvojila srebrnu medalju u stonom tenisu

TEODORA STOJČEVIĆ iz Iriga osvojila srebrnu medalju u stonom tenisu

PODELI

Sportske igre mladih najveći su projekat za decu i omladinu čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Već dvadesetjednu godinu,  pod sloganom „Živimo život bez droge jer droga uzima život“ osnovcima i srednjoškolcima iz cele Hrvatske, nešto kasnije i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji, omogućeno je potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima u deset sportskih disciplina (mali fudbal, odbojka na pesku, ulični basket, rukomet, odbojka, igri izmedju dve vatre, stonom tenisu, tenisu, atletici i šahu), dok najuspešniji pojedinci i ekipe putuju na besplatno mini letovanje kao učesnici završnice Igaraju u Splitu.

20157515_1162567617220451_3873875645360963412_o

Državno finale SIM 2017 – Srbija, održano je od 17. do 21. jula 2017. godine na terenima Ade Ciganlije.

Kancelarija za mlade opštine Irig kao koordinator SIM-a za Irig, omogućila je da trideset i pet omladinaca učestvuje na državnom finalu SIM-a sa teritorije opštine Irig i opštine Bačka Palanka, Čelareva koji se takmiče u četiri sporta: mali fudbal, odbojka, šah i stoni tenis.

U stonom tenisu u kategoriji PIONIRI 2005. i mlađi TEODORA STOJČEVIĆ iz Iriga osvojila je drugo mesto – srebrnu medalju.

Teodora Stojčević, rodjena 16.11.2005. godine u Sremskoj Mitrovici.

Ide u osnovnu školu “Dositej Obradović” u Irigu, završila je peti razred i odličan je učenik. Učenik je takođe muzičke škole “Teodor Toša Andrejević” iz Rume. Završila je četvrti razred niže muzičke škole – instrument gitaru. Stoni tenis trenira aktivno godinu dana! Voli da čita knjige (dobila je nagradu od Srpske čitaonice u Irigu 2015. kao aktivan mladi čitalac), gleda filmove i sluša rok muziku. Jedan od omiljenih bendova joj je “Van Gogh”. Izuzetno je druželjubiva. Ipak najviše od svega voli da svira gitaru i igra stoni tenis (kad je kod kuće, ako ne uči onda svira ili udara lopticu reketom o zid). Stoni tenis voli da igra sa svojom mladjom sestrom Tamarom koja se takodje aktivno bavi ovim sportom, ali se ona nažalost, ove godine, nije plasirala dalje. Možda jednog dana budu dobar dubl (to im je zelja pod uslovom da nastave da treniraju).

sim-2017

Pobednici putuju na Medjunarodno takmičenje u Split, Republika Hrvatska ovog leta I to u trajanju od 17. do 22. Avgusta.

Srećno Teodora!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here