Naslovna Turizam Teretnjaci čekaju na Šidu pet sati na izlazu iz zemlje

Teretnjaci čekaju na Šidu pet sati na izlazu iz zemlje

PODELI
Foto AP

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na prelazu Gradina 60, na Batrovcima 240, a na prelazu Šid 300 minuta.

Teretna vozila čekaju i na prelazu Bogojevo na izlazu iz zemlje 60 minuta, a na prelaz Sremska Rača 60 minuta.

Na auto-putu E-80 od graničnog prelaza Gradina do portala Progon zbog zadržavanja vozila na prelazu Gradina formirana je kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci. Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da je na putu Surčin – Obrenovac ka Prelini zbog radova zauzeta do 23. septembra do 15 časova zaustavne traka.

Na deonici petlja Pećinci – petlja Dobanovci ka Beogradu u tok su radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije, traju do 25. septembra i odvijaju se tokom svetlog dela dana uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Radovi na rehabilitaciji deonice Bački Breg – Sombor biće završeni 28. oktobra, a odvijaju se od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Boljetinsko brdo – Donji Milanovac radovi na rehabilitaciji odvijaju se do 30. septembra uz naizmenično propuštanje vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here