Naslovna Sport Prvi “Top Forma Kup”

Prvi “Top Forma Kup”

PODELI

Klub za ritmičku gimnastiku „Top Gym“ i Bodi bilding i fitnes klub „Top Forma“, oba iz Šimanovaca, organizovali su juče u sportskoj hali u Donjem Tovarniku takmičenje u dečjem fitnesu „Top Forma Kup“. Pokrovitelj manifestacije koja je prvi put održana u pećinačkoj opštini bio je Sportski savez „Razvoj sportova“.

„Ponosni smo na organizaciju jednog od najmasovnijih takmičenja održanih u našoj u sportskoj hali. Ovaj Kup mogao bi da bude i izborno takmičenje za odlazak na Prvenstvo Evrope ili sveta. U svakom slučaju, uvek ćemo stati iza uspešnih klubova, koji su sposobni da organizuju ovako masovna nadmetanja“ – izjavio je direktor Javne ustanove „Sportski centar“ Tomislav Ćirković.

Na „Top Forma Kupu“ učestvovalo je oko 200 mladih takmičara uzrasta od 4 do 17 godina iz sedam klubova: „Top Forma“ Šimanovci, „Fit Forma“ Ruma, „Panonija“ Bačka Topola, „Železničar“ Smederevo, „Kasper“ Batajnica, „Figura“ i „Cats“ Sombor, a posetioci su imali priliku da uživaju u ukupno 143 nastupa.

Pokretačka snaga „Top forma kupa“ fitnes trener Maja Radosavljević rekla nam je da je prezadovoljna odzivom učesnika, a da su joj pozitivne utiske preneli i sudije i predstavnik Sportskog saveza.

„Top forma kup je ušao i u zvanični kalendar takmičenja Sportskog saveza Srbije, čije kriterijume nije lako ispuniti, tako da nam je obaveza da svake godine budemo sve bolji, ali uz ovakvu podršku „Razvoja sportova“ i Opštine Pećinci biće nam mnogo lakše da ostvarimo zacrtane ciljeve. Najvažnije je da su deca danas otišla kući sa osmehom na licu i to nam je najveća nagrada, ali uvek može bolje. Moj moto je: nikada poraz, samo lekcija!“ – rekla je Maja Radosavljević

Plakete sponzorima i medalje najuspešnijim takmičarima uručili su predsednik „Razvoja sportova“ Siniša Đokić i direktor JU „Sportski centar“ Tomislav Ćirković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here