Naslovna Dogadjaj Topla garderoba stigla iz Šimanovaca

Topla garderoba stigla iz Šimanovaca

PODELI
Foto: Opština Pećinci

U prostorije pećinačkog Crvenog krsta juče je pristigla nova količina korišćene garderobe, koju su isporučile članice Udruženja žena “Šimanovčanke”. Po rečima Gordane Konjević, sekretara Crvenog krsta Pećinci, članice ovog udruženja redovne su u prikupljanju korišćene odeće i obuće, a svaka dva meseca je isporučuju, što je u skladu i sa potrebama Crvenog krsta.

Jučerašnja isporuka sadrži najviše tople zimske odeće za sve uzraste. Preko 15 kutija i 10 džakova punih odeće i obuće, najviše će obradovati decu školskog uzrasta, ali ima dosta garderobe i starije. Takođe, Šimanovčanke uvek prikupe i odeću za bebe, a ovaj put su donele i šetalicu, kolica i nosiljku za bebe.

“Zaista smo zahvalne onim našim sugrađanima koji nas redovno pozivaju i donose u naše prostorije polovnu odeću i obuću, kao i svima koji nam pomažu prilikom isporuke u Crveni krst” – rekla je Dušica Milošević predsednica Šimanovčanki, i dodala da se akcija prikupljanja nastavlja i da svako ko želi može da donira korišćenu garderobu udruženju, da je bacaju pored kontejnera, jer uvek ima neko kome je topla odeća potrebna, posebno roditeljima sa malom decom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here