Naslovna Srem Sremska Mitrovica Toplifikacija spremna za grejnu sezonu, radijatori topli od danas

Toplifikacija spremna za grejnu sezonu, radijatori topli od danas

PODELI

Nova grejna sezona je pred nama. To je i bio povod zbog koga su kotlaricu JKP “Toplifikacija” na Starom mostu, obišli gradonačelnik Sremske Mitrovice i direktor JKP “Toplifikcija” sa saradnicima. Od sutra, kako se najavljuje, biće pušteno i probno grejanje.

Zbog neuobičajeno niskih temperature za ovo doba godine morali smo da reagujemo na vreme. U ovom preduzeću je sve spremno za novu grejnu sezonu na zadovoljstvo građana. Mi radimo na tome da sva preduzeća u gradu funkcionišu tako da je usluga građanima na najvišem mogućem nivou, rekao je Vladimir Sanader gradonačelnik Sremske Mitrovice.

shared via sirmiuminfo.rs image shareU JKP “Toplifikacija” su pre desetak dana završili tople probe a od jutros i zvanično ulaze u grejnu sezonu.

-Grejaćemo u zavisnosti od spoljnih temperature. Remonti su prošli odlično i sve smo uradili na vreme i ne očekujemo veće problem u snabdevanju toplotnom energijom. Tokom dana, u svim delovima grada postepeno, građani će imati tople radijatore u svojim domovima, rekao je Slavko Sladojević direktor JKP “Toplifikacija”.

shared via sirmiuminfo.rs image share

Kako saznajemo, cena daljinskog grejanja će ostati nepromenjena i za sada nema indicija da bi do promene moglo da dođe.

shared via sirmiuminfo.rs image share

shared via sirmiuminfo.rs image share

shared via sirmiuminfo.rs image share

Sirmiuminfo.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here