Naslovna dogadjaji TRAGEDIJA KOD INĐIJE: Mališan izgoreo u požaru

TRAGEDIJA KOD INĐIJE: Mališan izgoreo u požaru

PODELI
Foto: Novosti.rs

U požaru u Ljukovu nadomak Inđije u ponedeljak nastradao devetogodišnji P. B. Na senjaku bila četvorica dečaka, ne zna se ko je zapalio šibicu.

TRAGEDIJA: Mladić pucao sebi u glavu

Devetogodišnji P. B. iz Ljukova kod Inđije nastradao je u požaru, dok se na senjaku igrao sa dvojicom rođene braće i još jednim dečakom iz komšiluka. Kako “Novosti” nezvanično saznaju, pretpostavlja se da je do nesreće došlo tako što je neko od dečaka zapalio šibicu. Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen je plamen, ali mališanu, nažalost, nije bilo spasa.

Tragedija koja je potresla ovo selo sa oko 1.500 stanovnika desila se u ponedeljak oko 12 časova, u Ulici 1. novembra, gde porodica Batak stanuje.

POŽAR U RUMI: Gori radionica za izradu nameštaja

– Pratio sam komšiju, kada sam čuo kako nešto iz njihovog dvorišta puca. U prvi mah pomislio sam da su petarde, a onda sam video vatru i dim kako kulja. Otrčao sam, ali je tamo već stigao jedan komšija, pokušali smo da gasimo, ali je vatra već progutala merdevine… nismo mogli dete da spustimo, dok su ostala trojica dečaka uspela da siđu. Ko je izazvao vatru, to samo znaju oni koji su bili u tom trenutku sa njim – potreseno govori Andrija Stefanović.

Za porodicu Batak meštani ovog sela, koje je na pet kilometara udaljeno od Inđije, imaju samo reči hvale. Za Vasu i Maju, oca i majku nastradalog dečaka kažu da su veoma vredni.

Foto: Novosti.rs/S. Kostić

– Ovo je velika tragedija ne samo za ovu porodicu već i celo selo. Oni su ljudi koji su se borili da obezbede deci bolje uslove za život, mučili se, radili… divna porodica. Svi smo u šoku, jer u selu, koliko se ja sećam, nikada nije nastradalo dete – kaže za naš list Radomir Ilić, predsednik Saveta mesne zajednice Ljukovo, koji će porodici nastradalog dečaka ponuditi svaku vrstu pomoći.

Mališana, koji je pohađao treći razred Osnovne škole “Petar Kočić”, meštani, prijatelji i drugovi pamtiće kao veoma dobro dete.

ISPOVEST momka iz Inđije koji za POZNATOG SRPSKOG MAKROA, razvozi prostitutke

– Bio je najstariji od ostale dvojice braće, najnapredniji, živahno dete, lepo. Ovo niko nije mogao da očekuje, svi saosećamo sa bolom porodice – kaže jedan od komšija iz Ulice u kojoj je došlo do tragedije.

Iz hitne službe su potvrdili da je ugljenisano telo dečaka prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

RODITELjI SU BILI NA POSLU

Otac i majka nastradalog dečaka bili su na poslu kada im je javljena tragična vest. Mališane je čuvala tetka, koja je kada je ugledala vatru počela da doziva sve u pomoć – prepričavaju komšije tragičnu scenu.

U Ljukovu ugasili “Klub lažova”: “Koliko se sada laže mi smo amateri”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here