Naslovna Hronika TRAGEDIJA: Mitrovčanka Bojana (24) izvršila SAMOUBISTVO?

TRAGEDIJA: Mitrovčanka Bojana (24) izvršila SAMOUBISTVO?

PODELI

Samoubistvo Bojane M. (24) je potreslo žitelje Dublja, kod Bogatića, gde od nedavno živi sa svojim izabranikom i kolegom, J. M. (30), vojnikom po ugovoru u sremskomitrovačkom garnizonu. Tragedija se dogodila samo nekoliko dana pred venčanje koje je mladi par zakazao za subotu.

Za sutra smo se dogovorili da idemo da biramo i kupujemo burme, a evo šta nas je snašlo – odmahuje potresen J.M, odbijajući da sa novinarima detaljnije priča o tragediji koja ga je zadesila.

Bojana
Foto: Facebook printscreen

Bojana se ubila pucajući sebi u glavu iz karabina svog budućeg supruga. Još nije poznato kada se samoubistvo dogodilo. Kada se jutros vratio sa posla J.M. u kući nije zatekao nikoga od ukućana.

Brat, snaha, majka i deda, sa kojima je živeo, otišli su svojim poslovima, a on je u sobi u kojoj je spavala Bojana zatekao nju mrtvu. Jauk u dvorištu je okupio rođake, komšije i prijatelje

Mladi, uvek nasmejani

– Bojana je bila prelepa devojka. Oboje su bili mladi, uvek nasmejani, raspoloženi, izlazili su sa društvom. Voleli su se, slagali se lepo i planirali zajednički život. Veliki je ovo šok. Ništa nije slutilo na ovakvu tragediju, da podigne ruku na sebe. Od kada je sinoć ispratila J.M. na posao nismo je videli. Pretpostavili smo da iz sobe nije izlazila zato što joj je lekar rekao da se odmara pošto je trudna – priča Dragana, snaha J.M.

U selu potvrđuju da ovo nije prva tragedija u kući nesuđenog mladoženje. Pre tri godine J.M. otac je sebi oduzeo život tako što se obesio u šumi.

Niko nije mogao ni slutiti da će se ovako nešto desiti. Spremali su se za slavlje u subotu, a dogodila se tragedija.

Ubrzo su iz Sremske Mitrovice stigli Bojanina majka Snežana i brat Saša, a potom i policija, vojska i tužilac koji su obavili uviđaj

Ispratila muža, pa se ubila?!

S obzirom da je tužilaštvo naredilo obdukciju tela, još se pouzdano ne zna kada je Bojana sebi oduzela život. Postoji sumnja da se ubila još sinoć, nakon što je ispratila J.M. na posao. Nagađanja o vremenu i motivima samoubistva razrešiće istraga i obdukcija.

Izvor koji je prisustvovao uviđaju otkriva da je prizor u sobi u kojoj se Bojana ubila bio više nego stravičan. Pucanj iz karabina skoro sasvim je razmrskao prelepo Bojanino lice, a njeno beživotno telo je ležalo u velikoj lokvi krvi.

Bojana i J.M. su radili kao vojnici po ugovoru u garnizonu Vojske Srbije u Sremskoj Mitrovici. Bliski rođaci otkrivaju da su počeli da se zabavljaju u jesen prošle godine. Planirali su zajednički život, pa je od početka ove godine živela sa J.M. u njegovoj porodičnoj kući u Dublju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here