Naslovna Hronika TRAGEDIJA U MAČVANSKOM SELU Majka se obesila, a sin kad je to...

TRAGEDIJA U MAČVANSKOM SELU Majka se obesila, a sin kad je to video presekao sebi vene

Foto:ozon.rs

Niko iz sela u Mačvi ne može da veruje da su Marija Matić (65) i njen sin Dragan u istom danu izgubili živote – ubivši se.

Dragan je, po povratku sa posla, tražio majku i ugledao ju je obešenu u poljskom toaletu. Verovatno od šoka tuge uzeo je nož i presekao sebi vene.

Meštani Mačvanskog Pričinovića u šoku su posle današnje tragedije.

– Kad se videlo i čulo šta je Dragan učinio, pozvali smo Hitnu službu koja ga je preuzela kako bi ga prevezla u Opštu bolnicu u Šabac, ali je iskrvavio,usput i izdahnuo -pričaju nam komšije.

-Pomoći mu nije bilo. Lekari su konstatovali njegovu kao i majčinu smrt nekoliko sati ranije.

Matići su, pričaju seljani, „mirni, tihi, skromni i povučeni ljudi“. Nikad ni sa kim u selu nisu bili u sporu i zavadi. Marija je mlada ostala bez supruga, koji je umro mlad prirodnom smrću. Vredno je radila i podizala sina, finog, vrednog i dobrog i dečaka, i momka i sada čoveka. Bio je oženjen, pa se razveo, pišu „Novosti“.

– Vratio se kod majke. Teško je podnosio razvod. Majka je delila, kao i obično, muku sa njim. I taj problem koji ih je mučio nije ih promenio u odnosu na komšije. Ostali su smerni, tihi i mirni, u svojim problemima i mukama – kažu upućeni.

Niko, međutim, nije očekivao ovako tragičan kraj tih dobrih ljudi…

IZVORozon.rs
Prethodna vestOZELENjAVANjE OPŠTINE INĐIJA: U nedelju sadnja 1500 stabala
Sledeća vestJudo klub Sirmium obeležio svetski dan Judoa

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here