Naslovna Svet TRAGIČNA SMRT SRBINA U PARIZU! Marko je bio ragbista, a život je...

TRAGIČNA SMRT SRBINA U PARIZU! Marko je bio ragbista, a život je izgubio radeći u šlep službi!

PODELI
Foto: Reuters

Marko Videnović (34), Srbin koji je radio autoputu na obilaznici oko Pariza, poginuo je u nesreći za vreme rada u šlep službi

On je i bivši igrač ragbi kluba Saint-Denis Rugby Club SDUS 93, kome je klub i odao počast tokom vikenda. Od Videnovića se na društvenim mrežama opraštaju svi koji su ga poznavali, a prijatelji iz kluba kažu da je bio “monstrum dobrote”.

Bio je radnik šlep službe koji je igrom nesrećne sudbine nastradao dok je obavljao svoju poslovnu dužnost na toj deonici autoputa.

Videnović je pre pet godina zbog posla ostavio ragbi klub u kome je trenirao i stekao prijatelje, ova tužna vest je veoma potresla sve članove kluba koji za Marka imaju samo reči hvale.

Od jutros smo u šoku, saznali smo strašnu vest našeg bivšeg igrača Marka Videnovića, koji je pre oko pet godina ostavio po strani igračku karijeru da bi se posvetio poslu, da bi u 34. godini podlegao povredama zbog nesreće, kada ga je udarilo vozilo prilikom jedne od svojih intervencija na autoputu A86, poručili su bivši saigrači.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here