Naslovna Srem Inđija Traži se mišljenje i Građevinskog fakulteta u Novom Sadu da li je...

Traži se mišljenje i Građevinskog fakulteta u Novom Sadu da li je objekat “Neven” u Inđiji za upotrebu

PODELI
Foto: Vojvodina uživo

INĐIJA – Nadležni u predšklolskoj ustanovi  “Boško Buha” u Inđiji, kao i u lokalnoj samoupravi tražili su mišljenje i detaljnu analizu jedne građevinske kuće kako bi se utvrdilo da li je  objekat  “Neven”, nakon pada plafona, bezbedan da se u njemu boravi.

“Mislim da je najpametnije rešenje, koje će podržati  i svi građani, da pored te građevinske kuće izađe još i Građevinski fakultet iz Novog Sada. Da ne bi ostavili prostora da nešto nismo prevideli. Da izađe i Građevinski fakultet, da još jednom iza ove građevinske kuće iskontroliše objekat. Ako nam kaže jedna građevinska kuća koja postoji više od 20 godina i koja se bavi tim poslom, da je taj objekat za upotrebu i ako posle toga to potvrdi Građevinski fakultet. Ja ne znam šta je više do nas. Dve stručne kuće koje će reći šta je za upotrebu, šta nije za upotrebu i šta je potrebno raditi. Hitno je da ovo uradimo što pre, kako bi eventualne nedostatke mogli da uklonimo, po onome što će nam reći njihovi zapisnici kako bi se deca vratila u objekat “Neven””  rekao je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

Deca iz objekta “Neven” trenutno borave u objektu “Labud” u Inđiji, predsednik Gak je zamolio roditelje za malo strpljenja dokle god se ne završi sagledavanje stanja u objektu “Neven” i stvore uslovi za bezbedan povratak dece u njega.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here