Naslovna Srem Inđija Trener Inđije Blagojević: Nećemo na odmor, nama se još igra!

Trener Inđije Blagojević: Nećemo na odmor, nama se još igra!

PODELI
Foto: M. Spasojević/zurnal.rs

Moje ambicije su da neprestano napredujem i bilo bi mi veliko zadovoljstvo da ostanem, da nastavimo misiju, kaže strateg novog-starog superligaša.

Inđija ubedljiva protiv Dinama, Superliga blizu

Dok se većina prvoligaša, posle plej-ofa i plej-auta spremala na letnju pauzu, Srđan Blagojević, šef stručnog štaba Inđije, neprestano je govorio:

– Nećemo na odmor, nama se još igra! Hoćemo da uživamo još malo, da se upustimo u izazove baraža i odemo što dalje.

Inđija izgubila od Dinama, ali ušla u Superligu

I igrali su se zeleno-beli, eliminisali Zlatibor, pa Radnički 1923 i, na kraju, uzeli su meru i superligašu Dinamu. Posle dva meča finala baraža (3:0 i 0:2), vratili su se na veliku scenu, gde su pre nekoliko godina ostali smo jednu sezonu.

– Sada, ipak, moramo na odmor – nasmajao se Blagojević. – Zaslužili smo to posle silnih napora. Od starta prvenstva, posle promene formata takmičenja, govorio sam da to neće biti trka na sto metara, da je u pitanju maraton i da će samo najspremniji stići do cilja. Bio sam u pravu, a ispostavilo se da je upravo moj klub sve izdržao i uspeo da ispuni očekivanja i želje uprave i simpatizera.

Okružno prvenstvo u malim olimpijskim igrama

Blagojeviću ugorov sa Inđijom ističe poslednjeg dana maja. Do tada, treba da razgovara sa predsednikom Zdravkom Mrđom i direktorom Draganom Pilipovićem o nastavku saradnje.

– Ponosam sam na klub i čast je biti njegov deo. Moje ambicije su da neprestano napredujem i bilo bi mi veliko zadovoljstvo da ostanem, da nastavimo misiju. rekao je Blagojević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here