Naslovna Srem Pećinci Tri nagrade za „Sunčev cvet“ u Beogradu na vodi

Tri nagrade za „Sunčev cvet“ u Beogradu na vodi

PODELI
Foto:pecinci.org

DONJI TOVARNIK – Udruženje žena „Sunčev cvet“ iz Donjeg Tovarnika nastupilo je proteklog vikenda na manifestaciji „Žene Srema, Banata i Bačke u srcu Beograda“, koja je održana u Beogradu na vodi, a kako nam je rekla predsednica udruženja Leposava Stepanović, nastup je bio više nego zapažen i doneo je donjotovarničkom udruženju vredne nagrade u tri kategorije.

„Naše udruženje je osvojilo prvo mesto u takmičenju za najlepši štand, a u ovoj kategoriji prva nagrada je bila televizor. Za prvo mesto za najbolju sukanu pitu nagrađeni smo tablet računarom, a mobilni telefon smo dobili kao nagradu za drugo mesto za najbolji liker od oraha, kako mi ovde kažemo orahovaču. Drago mi je što smo imali priliku da nastupimo na ovoj manifestaciji i da u Beogradu na najbolji način predstavimo tradiciju i kulturu naše opštine“ – rekla je Leposava Stepanović, koja se zahvalila Opštini Pećinci i pećinačkoj Turističkoj organizaciji na podršci udruženju u organizaciji puta.

Na manifestaciji se predstavilo četrdesetak udruženja žena iz cele Vojvodine, a pored udruženja žena predstavila su se i vojvođanska kuturno-umetnička društva, koja su igrom i pesmom ulepšala manifestaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here