Naslovna Srem Ruma „Trofej Rume“ – Humanitarni turnir za Minu Pošarac

„Trofej Rume“ – Humanitarni turnir za Minu Pošarac

Foto: Pexels/Josh Sorenson

RUMA – Stonoteniski klub „Ruma“ organizuje turnir za mlađe uzrasne kategorije koji će se održati u subotu 17.06.2023. sa početkom u 10 časova u Sportskom centru „Ruma“, Veljka Dugoševića 100.

Kotizacija za učešće na takmičenju iznosi 800 dinara za jednu kategoriju. Igrač može nastupati u najviše dve kategorije i tada kotizacija iznosi 1200 dinara. Prijave se dostavljaju na email: [email protected] najkasnije do srede 14.06.2023. godine do kraja radnog dana.

Sva sredstva koja budu uplaćena za kotizaciju biće donirana porodici Pošarac za potrebe Mininog lečenja.

Uplata se vrši na račun: 265-3300310032581-43 ili na turniru pri prijavi igrača.

Organizator obezbeđuje medalje i diplome za 4 najbolje plasirana takmičara, kao i pehar za šampione u svim kategorijamau. Šampioni će dobiti i majice marke Gewo. Svako dete koje učestvuje na turniru će dobiti lanč paket sa prigodnim robnim poklonima.

Informacije na telefon Jovan Jockov 060/5477918 i Deana Skeledžija 066/385-410.

Poziv

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.
IZVORsremske vesti
Prethodna vestZlatna plaketa za ANIP “Branko Radičević”- Kraljice u rumskim šorovima
Sledeća vestGeneracijska stabla za buduće generacije u Inđiji

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here