Naslovna Srem Sremska Mitrovica Tropico band i Bajaga i Instruktori na otvaranju STOP SHOP ritejl parka

Tropico band i Bajaga i Instruktori na otvaranju STOP SHOP ritejl parka

PODELI
13.07.2017., Split - Na odusevljenje mnobrojne publike Bajaga i Instruktori nastupili na drugoj veceri manifestacije San Sustipanjske noci. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Deseti STOP SHOP ritejl park biće otvoren 22. avgusta u Sremskoj Mitrovici. Tim povodom, posetioci će biti u prilici da uživaju u celodnevnom zabavnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima  i zanimljivim aktivnostima.

Program će voditi popularna TV voditeljka Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, poznati komičar i radio voditelj.

Na dan otvaranja, muzičari i lokalni izvođači zabavljaće posetioce i goste. Zabavni program započinje dečijim lokalnim horom „Pikolo“, nakon čega slede performans Studija modernog i klasičnog baleta „Olena“ i nastup Sergeja Pajića, Davida Radosavljevića i Tome Milovanovića. Zvezde večeri biće čuveni domaći bend Bajaga i Instruktori i veoma popularni Tropico bend. Nakon njihovih koncerata, posetioci će moći da nastave uživanje uz nastup DJ-a.

Građani Sremske Mitrovice biće u mogućnosti da uživaju u brojnim popustima i interesantnim aktivnostima. U sklopu izazova „Climb the map“, ukoliko dosegnu STOP SHOP logo na veštačkoj steni, dobiće poklon na licu mesta.

Pre samog otvaranja, STOP SHOP je pripremio Facebook i Instagram foto-konkurs pod nazivom „Jedva čekam kupovinu“ koji traje do 17. avgusta. Pobednik konkursa će biti nagrađen poklon karticom u vrednosti od 10.000 dinara i posetiće STOP SHOP na dan otvaranja, a njegov lični „vodič za kupovinu“ biće komičar Inspektor Blaža.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here