Naslovna Sport Turnir prijateljstva u Kući fudbala

Turnir prijateljstva u Kući fudbala

PODELI

Kažu da je fudbal jednostavna igra, kada ga igraju majstori. U njihovom slučaju, fudbal je prelepa igra koju igraju sa prijateljima. Na međunarodnom fudbalskom turniru, u petak, 16. marta 2018. godine, sastala su se četiri tima dobrih i pozitivnih ljudi, otvorenih za nova druženja i prijateljstva, zaljubljenika u fudbal i poštovalaca fer-pleja, kojima nije strano ni tzv. treće poluvreme.

A gde bi oni igrali fudbal, nego u Kući fudbala, u Staroj Pazovi. Domaćini su bili tim Opštine Stara Pazova, koji je u startu, zbog domaćeg terena, bio favorit i tim Internacionalne policijske asocijacije – Novosadske Regije , sastavljen pretežno od radnika Centra za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice, granične policije, saobraćajne policije i drugi. Gosti su bili tim Jugosi iz nemačkog grada Dortmunda, sastavljen od jugonostalgičara, privremeno zaposlenih u inostranstvu, koji nisu zaboravili prijatelje u domovini i koje tamo i ovamo okuplja fudbal i tim iz Beograda, sastavljen od, po godinama, najiskusnijih pojedinaca.

Prvo mesto je zauzelo prijateljstvo, drugo mesto je osvojilo druženje nakon fudbala, a treće mesto je pripalo obećanju za ponovni susret.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here