Naslovna Srem Irig U DUHU VINA: Irižani uživali uz Amadeus bend, večeras koncert Milana Topalovića

U DUHU VINA: Irižani uživali uz Amadeus bend, večeras koncert Milana Topalovića

PODELI

U Irigu se održavaju 25. Pudarski dani. Manifestacija koja traje tri dana, propraćena je raznovrsnim zanimljivim dešavanjima.

Ljubitelji Amadeus benda sinoć su uživali uz brojne poznate hitove ove grupe, kao što je: “Lažu te”, “Ona i ja”, “Ljubav i hemija”, “Overen”, “Samo draga dođi kući”, “Možda” i mnoge druge…Iako vremenske prilike nisu bile baš naklonjene, s obzirom da je sinoć oko 22 sata u Irigu izmereno 10 stepeni, atmosfera je bila više nego odlična, što su nam potvrdili i brojni posetioci.

-Volim Amadeu bend i jako mi je drago što su organizatori odabrali baš njih da upotpune muzički deo programa, rekla je Maja, koja je došla iz Rume, i pored kiše i hladne večeri da uživa uz pomenuti bend.

Sve je odlično! Nikad bolja atmosfera!-reči su veselih Irižana, koji su pored muzike, uživali i u dobrom ukusu vina učenika iriške SSŠ “Borislav Mihajlović Mihiz”, kojim su posebno oduševljeni…Prvi čovek opštine Irig, Stevan Kazimirović, kaže da se lokalna samouprava potrudila da i ove godine sugrađani Iriga, a i brojni posetioci budu potpuno zadovoljni organizacijom i bogatim programom.

-Izuzetno mi je drago što se i ove, kao i prethodne godine okupio veliki broj izlagača koji će predstavljati svoja vina. Pružanjem podrške u organizaciji, želja nam je da promovišemo Irig kao turističko mesto, koje ima šta da ponudi. Koristim priliku da se zahvalim svim učesnicima, posetiocima, jer bez njih sve ovo ne bi ni postojalo.Rod grožđa je zadovoljavajućeg kvaliteta, tvrde proizvođači, a o tome će u narednim danima svedočiti brojni štandovi najuspešnijih vinara, koji se nalaze u srcu Iriga, odnosno u Vinskoj ulici.

Muzički koncert narodnog pevača Milana Topalovića Topalka, zakazan je za večeras od 21 sat.

PROGRAM ZA PETAK: 

Фотографија корисника Српска Напредна Странка Ириг

PROGRAM ZA SUBOTU:

Фотографија корисника Српска Напредна Странка Ириг

J.Milošević

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here