Naslovna Deca U Kikindi “Raspust u Muzeju”

U Kikindi “Raspust u Muzeju”

PODELI
Foto: RTV

KIKINDA – Već tradicionalno, Narodni muzej u Kikindi tokom dana raspusta za učenike osnovnih škola organizuje zimski kamp. Radionice su interaktivne, a lepo vreme na početku godine ide na ruku malim Kikinđanina, koji o svom gradu uče kroz radionicu “Kikinda od A do Š“.

“Raspust u Muzeju“ program je kikindskog Narodnog muzeja, koji se realizuje tokom zimske pauze od učenja, kada deca imaju više vremena da se posvete svojim interesovanjima. Kikindski Muzej tako je otvorio vrata svima koji žele da nauče nešto dodatno o istoriji svoga grada.

Radionica “Kikinda od A do Š“ posebno je zanimljiva, jer se odvija na otvorenom. Kroz slova azbuke, sastavljen je interesantan program, koji najmlađima sve vreme drži pažnju:

Program je radni list, maštovito i kreativno dizajniran, tako da deca mogu da prate slova od a do š i identitete Kikinde, koja počinju na određeno slovo, priča muzejski pedagog, Dragan Kiurski.

“Raspust u Muzeju“ obuhvatio je i radionice o slikarstvu i ostalim vidovima umetnosti. Zimski kamp u Narodnom muzeju u Kikindi za sve učesnike je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here